Forum - FullServer™
[Rozwiązany]Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - Wersja do druku

+- Forum - FullServer™ (http://fullserver.eu)
+-- Dział: Wszystko inne / Hyde park (http://fullserver.eu/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Dział: Pomoc (http://fullserver.eu/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Wątek: [Rozwiązany]Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha (/showthread.php?tid=2173)

Strony: 1 2


[Rozwiązany]Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - STK - 12-12-2018

Ktoś coś ?

https://zapodaj.net/ba74c240a494a.png.html


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - Megaman - 12-12-2018

Próbowałeś zainstalować na nowo San Andreas? Czy to nie wchodzi w rachubę?
Dla pewności uruchom jako administrator SA:MP i upewnij się że wersja gry jest 1.0.


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - STK - 12-12-2018

A więc tak:
-single player działa bez zarzutu, ale na wszelki wypadek zrobilem reinstal
-przeinstalowałem sampa ( testowałem kilka wersji)
-przeinstalowałem dodatki C++

I nic nie pomogło. Dlatego zwróciłem się o pomoc.

edit.
Jakieś pół roku temu wszystko działało, a od tamtego czasu jadyne co mi się zmieniło w PC to karta graficzna.


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - Megaman - 12-16-2018

No własnie, to może to ugryźmy - specyfikacja twojego peceta/


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - Matii007 - 12-16-2018

Tak jak wyżej, podaj bebechy swojego kompa: procek, ile ramu, jaka karta graficzna, na jakim Windowsie pracuje


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - STK - 12-16-2018

intel core i3-4150
8GB RAM
windows 7 home premium 64bit
geforce gtx 1060 6gb


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - STK - 12-21-2018

Jakieś pomysły ?


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - Megaman - 12-21-2018

ustaw zgodność na "windows 98/me", lub cos na podobe jezeli nie masz, w samp.exe, dla pewnosci to samo z gta_sa.exe

jaki masz directx?

ponadto, zreinstaluj, lub zainstaluj, jezeli nei masz, wszystkie frameworki .NET od 3 w górę

w super-super-super ostatecznosci (nie chce bys tak robil - imo to jest malo eleganckie) zaloz nowe konto windowsowe i tam spróbuj odpalić sampa


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - STK - 12-30-2018

nie pomogło ;/


RE: Chciałem sobie pograc jak za starych czasów a tu kicha - Matii007 - 12-30-2018

We właściwościach plików: gta_sa.exe i samp.exe, ustaw w "Zgodność" poziom uprawnień "uruchom ten program jako administrator" czy jakoś tak. Przed odpaleniem sampa usuń plik gta_sa.set z dokumentów! Jeśli to nie pomoże, zostaje Ci jedna i ostateczna opcja - stworzyć nowe konto użytkownika na kompie. Wtedy nie ma bata, musi odpalić...