Liczba postów: 231
Liczba wątków: 25
05-05-2015, 10:22 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2016, 07:14 PM przez Robin.)
O gangu:
Gang został stworzony 16 marca 2015 roku. Postanowiłem stworzyć gang który będzie się składał z dobrej ekipy nie grającej tylko dla "skilla", ale też dla zabawy.
Dlatego też powstało The Hunters i obecnie istniejemy na Fullserverze. Oferujemy miłą atmosferę oraz zgrany skład który zawsze wspomoże w różnych sytuacjach na serwerze.
Założyciel:
-Robin
Współzałożyciel:
-Raptor
Liderzy:
-Megaman
-Radek
-Sax
-Seba
WYMAGANIA:
1. Minimum 1000 respa.
2. Kultura osobista.
3. Ukończone 14lat.
SOJUSZNICY:
<font face="arial, helvetica, sans-serif">PS | Professional Superkillers
</font>
Rekrutacja : [OFF]
Do gangu może dołączyć każdy który spełnia wymagania, czasami je naginamy jeśli widać że gracz jest ogarnięty i bardzo mu zależy na dołączeniu do nas [img]<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/smile.png[/img]/emoticons/[email protected] 2x" title=":)" width="20" />
Zapraszamy do składania podań :)
Nowy adres forum :
http://thehunters.ugu.pl/
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 3
Piękna walka była kiedyś o dzielnice: The Hunters i 100ProBanda vs [KM]Ronnie_Adams, a także solo Robin i ja. Ogólnie miałem do Was zastrzeżenia i to dosyć spore, ale zachowałem dla siebie. 6/10
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 6
Dobry gang , trzymacie sie :) oby tak dalej ;) 7/10
Liczba postów: 289
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 15
Liczba postów: 196
Liczba wątków: 3
Dobry gang, w miarę sympatyczny, zarząd gangu ogarnia swoje zadania,szczerze mówiąc nie mam zastrzeżeń hmm no może tylko jedno.
8/10
ps. Wywalcie Bana z TH.
Cytat:
14 minut temu, KrzyKacz napisał:
Dobry gang, w miarę sympatyczny, zarząd gangu ogarnia swoje zadania,szczerze mówiąc nie mam zastrzeżeń hmm no może tylko jedno.
8/10
ps. Wywalcie Bana z TH.
Baniczek jest ważnym elementem w naszym gangu, bez niego nie mielibyśmy czego słuchać w nocy na gangowych melanżach. Jego głos jest czymś nadzwyczajnym i zawsze kiedy go słyszę nie chce słuchać nic innego.
PS. Mam nadzieje że Ban w końcu wygra Must Be The Music i Idola.